PROJEKTER

OG HER SKAL VI JO SKRIVE NOGET OM NOGLE AF VORES PROJKETER… ELLER MÅSKE SKAL PROJKETER IKKE LÆGGES OP I VORES MENU, –IKKE ENDNU??

 

INKL GENBRUG
INKL GENBRUG Er en del af butikken og et helt nyt projekt. INKL GENBRUG samler bl.a. brugt tøj ind, der sælges i butikken, når det er forvandlet til nyt og sjovt design. 

Selvom INKL GENBRUG tænkes som en del af butikken, er det et projekt der sagtens kan realiseres uden butik. Vi har allerede startet projektet op i det små, og vi fortsætter så snart vi kan komme ud og møde mennesker igen. Vi afventer lige nu kun at Corona slipper sit tag i os.

INKL GENBRUG er næsten klar med den første kollektion af genbrugst-shirt med sjove tryk. Vi kalder vores genbrugs T-shirts projekt for RE-VIEW eller BE SEEN eller BE–RE–SEEN eller også kalder vi det noget helt andet :) :) :) 

 

LANGE LANGER UD – PÅ TOUR MED LANGE OG SARA – APRIL 20121
Pop Up Shop, kaffe a la INKL og fortællinger om stort og småt, fra hverdagen i INKL og hvorfor vi skal have erhvervsledere og politikkere i tale nu.

Peter Engelbert Petersen alias Lange drager på tour sammmen med Sara Hviid Larsen. Første stop bliver Novo Nordisk i Farum, der har inviteret teamet til at undeholde og byde op til dialog om betydningen af at åbne dørene op for mennesker med anderledes kompetencer. Andet stop bliver hos TIGER i København. Tredie stop bliver hos CARLSBERG i Fredericia.

Er du interesseret i at få besøg på din virksomhed, så kontakt…