OM DESIGN by INKL

I INKL er det samarbejdet, der skaber vores særlige udtryk og design – det vi kalder 'DESIGN by INKL'. 

Hos INKL, er 'DESIGN by INKL' ikke bare et fancy navn; det er de ufiltrerede og umiddelbare streger der er blevet til brugbare genstande. Det kan være kaotisk, ofte uforudsigeligt, men det er netop det, der gør 'DESIGN by INKL' til noget helt specielt.

Det handler ikke om at jage perfektion, men om at fange ægtheden i det skæve og uventede. Vi tager de originale ideer og kombinerer dem med know-how fra professionelle designere. Resultatet? Ting, der faktisk kan bruges – fra T-shirts, der er cool nok til at vise frem, til lampeskærme der fanger opmærksomheden..

Vi designer og sælger alt fra servietter til lampeskærme, fra strik til sengetøj, og fra yogamåtter til øletiketter. Tænk på en verden, hvor hver enkelt ting har sit eget unikke twist. Det er essensen af 'DESIGN by INKL'.

Vores produkter er mere end bare ting – de er samtalestartere. De er beviset på, at en blanding af forskellige hjerner og perspektiver kan føre til noget både funky og funktionelt. Der opstår noget magisk og meningsfuldt – noget, der både kan overraske og berige.   
Hvert 'DESIGN by INKL'-produkt er et lille stykke af vores kaotiske, kreative og fuldstændig unikke univers.

I webshoppen kan man se hvordan vi har omsat mange af de fantastiske illustrationer.

 

 

     Følg os på Facebook og Instagram for gode de historier