Vores tegnere

Vi oplever allesammen verden forskelligt. Men for nogle mennesker fungerer hjernen og dermed sanserne på en meget anderledes måde, og det kan ofte være svært at sætte ord på, så andre kan forstå det. 

Vores mønstre og figurerer giver et lille indblik i den alternative hjerne, for alle vores tegnere er udvalgt, fordi de netop ikke er helt almindelige. De er noget særligt.


I et samarbejde med CAS - Center for Autisme og Specialpædagogik i København - og Skolen ved Nordens Plads, har vi gennem en lang række workshops fundet frem til nogle af de allermest spændende og kreative tegnere og malere. De har hver især deres eget udtryk, som vi bearbejder så lidt som muligt, før det bliver trykt på vores vores produkter.

Inklusiv ville ikke være noget uden alle de dygtige tegnere, som har dedikeret deres tid og kreativitet til projektet. Vi er i øjeblikket afhængig af frivillige kræfter, men vi arbejder målrettet på at vokse, så vi i fremtiden kan skabe meningsfuld beskæftigelse for kreative mennesker, der af den ene eller anden grund er uden for arbejdsmarkedet. 

Gå til webshoppen

 

Tegnere i Inklusiv

Dennis Elm 
Martin Pröschold Erlandsen
 Astrid Elisabeth Møller
 Philip Rose 
 Tobias Levin Madsen 
  Helena Berg 
  Asta Kjær Svendsen 
  Nicholas Botha 
  Mathias Kjær Myrthue 
  Tobias Bülow Hansen 
  Oskar Draiby