TANKERNE BAG EN SOCIAL DESIGNVIRKSOMHED

NÅR MØNSTRE GIVER MENING 
DESIGN by INKL – Et design studio, hvor mennesker med anderledes måder at tænke på tegner originale mønstre. Vores mønstre er allesammen håndtegnede, og hvert mønster fortæller en unik historie.
Design må i vores verden gerne være vildt, utæmmet og overraskende. Hos os har mønstre og motiver et udtryk, som både er skævt og udfordrende.

MENNESKER OG MØNSTRE 
For nogle mennesker fungerer hjernen og dermed sanserne på en anden måde.  Det kan ofte være svært at sætte ord på, så andre kan forstå det. Vores mønstre og figurerer giver et lille indblik i nogle alternative hjerner, for alle vores tegnere er udvalgt, fordi de netop ikke er helt almindelige. De er noget særligt.

Vores tegnere har en rå og uspoleret evne til at se og skabe mønstre og figurer. Vi hylder mangfoldigheden, og vi vil gerne give spotlight og plads til nogle af de kreative hoveder, som man sjældent møder ude i verden.

MILJØ
Vi passer på hinanden og på miljøet. Vores produkter er både produceret i Danmark og andre steder i verden, og vi samarbejder kun med virksomheder, med gode arbejdsforhold for deres ansatte. Vi er også fans af økologi og genbrug.

Har du spørgsmål til vores virksomhed eller vores produkter – skriv til os! inklusivdesign@gmail.com

 

   

Følg os på Facebook og Instagram for gode historier og tilbud