BESTILLING OG BETALINGSBETINGELSER

Betaling

Du skal igennem 4 steps.
1: Customer Information. Her skriver du dine oplysninger, LEVERINGSadresse og mail. 

2: Shipping Method. Her kan du kun vælge PostNord. Gør det! 

3: Her vælger du betalingsformen. Vi har kun en løsning, så det er ret nemt. Vi benytter os af PayPalls betalingsmodul. Det betyder du både kan betale via din evt Paypal-konto OG med det kreditkort (vi tager desværre ikke alm dankort endnu - men gerne visa/dankort).
Kryds af om din billing adress er en anden end leveringsadressen, og gå videre til Review Order.

4: Hvis alle oplysninger er korrekte, trykker du Check Out og du bliver ledt videre til Pay Palls betalingsmodul. Du behøver IKKE have en paypalkonto for at betale via paypal. Du trykker bare "pay with creditcard" Når du har tastet dine oplysninger der, bliver du igen ledt tilbage til vores hjemmeside :-)

Vores hjemmeside er hostet af Shopify, som er et amerikansk site. Du vil derfor støde på sætningen "By continuing, I agree that my information will be transferred to the United States." Det betyder blot at du sender dine informationer via et ameriansk website og at informationerne ender hos os.

Når du har foretaget din bestilling, modtager du en midlertidig ordrebekræftelse via e-mail. E-mailen indeholder en oversigt over de varer du har bestilt, varenumre, fragt, beløb, navn og leveringsadresse. Den endelige ordrebekræftelse modtager du på mail, når vi afsender varerne.

Sikkerhed

De oplysninger, du opgiver til INKL, så som adresse, e-mail-adresse osv. behandles med fuld fortrolighed, og vil ikke blive videregivet til tredjepart.