INKL er en utraditionel designvirksomhed, DESIGN by INKL.
I DESIGN by INKL skaber mennesker med anderledes måder at tænke på originale mønstre og Illustrationerne der omsættes til fantasifuldt og unikt design, der lige nu købes i vores webshop

INKL er mere end vores design. INKL er drømmen om et åbent hus med værksted, butik, café og meget mere. INKL er en ny måde at tænke virksomhed på. Mennesker med kognitive udfordringer har ofte særlige ressourcer og kompetencer. Dem vil INKL sætte i spil.

Vi arbejder for at skabe et åbent hus, Et sted med værksted, butik, café og meget mere, hvor medarbejdere på ordinære vilkår og medarbejdere på særlige vilkår arbejder sammen. Det er samarbejdet der skaber vores særlige produkter og kommer til at skabe vores særlige arbejdsplads.

eller måske bare en virkelig god idé?
INKL er sat i verden for at skabe innovativ virksomhed på en helt ny måde. I INKL vil vi investere tid i mennesker, med en anden virkelighedsopfattelse. Det tror vi der er fremtid i, også økonomisk.

INKL har gennem de seneste 2 år gennemført et pilot projekt. Formålet med projektet har været at afprøve vores koncept, i mini format, inden vi åbner fysisk. 

Sammen med både unge og voksne med autisme og unge med downs syndrom har vi afholdt en lang stribe tegneworkshops. Vi har skabt unikke designs. Tegnerne har været med til at sælge de færdige produkter ved pop up shops. – Til stor succes for både sælgere og købere.

Se nogle af produkterne i vores shop


   
Følg os på Facebook og Instagram for gode historier og tilbud