INKL er en utraditionel designvirksomhed, DESIGN by INKL.
I DESIGN by INKL skaber mennesker med anderledes måder at tænke på originale mønstre og Illustrationerne der omsættes til fantasifuldt og unikt design, der lige nu købes i vores webshop

INKL er mere end vores design. INKL er drømmen om et åbent hus med værksted, butik, café og meget mere. INKL er en ny måde at tænke virksomhed på. Mennesker med kognitive udfordringer har ofte særlige ressourcer og kompetencer. Dem vil INKL sætte i spil.

Vi arbejder for at skabe et åbent hus, Et sted med værksted, butik, café og meget mere, hvor medarbejdere på ordinære vilkår og medarbejdere på særlige vilkår arbejder sammen. Det er samarbejdet der skaber vores særlige produkter og kommer til at skabe vores særlige arbejdsplads.

eller måske bare en virkelig god idé?
INKL er sat i verden for at skabe innovativ virksomhed på en helt ny måde. I INKL vil vi investere tid i mennesker, med en anden virkelighedsopfattelse. Det tror vi der er fremtid i, også økonomisk.

Gennem de seneste år har INKL gennemført et spændende og sjovt pilotprojekt.

En stribe fantastiske tegnere, der tæller et stort antal unge og voksne med forskellige udfordringer, (bl.a. autisme og downs syndrom), fotografer og nogle designere, har sammen afholdt en lang række tegneworkshops. Samarbejdet er blevet til skønne illustrationer omsat til grafiske designs og produkter. En stor del af gruppen har også været med til at sælge de færdige produkter ved forskellige markeder, pop up shops og fællesspisning – med stor succes. 

Kernen i INKL i dag udgøres af den samme gruppe af frivillige tegnere, samt frivillige fotografer, modeller, kommunikationsfolk, designere mv. INKL har derudover fået lavet et website og en webshop, hvor vi sælger de unikke designs vi har lavet. 

Formålet har været at afprøve vores koncept i mini format, og skabe en ramme og en platform for at INKL kan vokse og tage en fysisk form, sammen med de rigtige samarbejdspartnere. 

Se nogle af produkterne i vores shop


   
Følg os på Facebook og Instagram for gode historier og tilbud