Mønstre, mennesker og miljø

Tankerne bag en social designvirksomhed

Inklusiv udvikler og producerer tekstiler og grafiske produkter i samarbejde med mennesker, der oftest betegnes som personer med udviklingshæmning. I Inklusiv kalder vi dem bare tegnere.

Hos Inklusiv giver mønstrene mening
Inklusiv er en utraditionel designvirksomhed, hvor mennesker med anderledes måder at tænke på tegner originale mønstre. Vores mønstre er allesammen håndtegnede, og hvert mønster fortæller en unik historie.
Design må i vores verden gerne være vildt, utæmmet og overraskende. Hos os har mønstre og motiver et udtryk, som både er skævt og udfordrende.

Mennesker og mønstre
Vores tegnere er udvalgt, fordi de har en rå og uspoleret evne til at se og skabe mønstre og figurer. Vi hylder mangfoldigheden, og vi vil gerne give spotlight og plads til nogle af de kreative hoveder, som man sjældent møder ude i verden.

Inklusiv er en socialøkonomisk virksomhed. Bag Inklusiv er en forening, stiftet af Peter Engelbert Petersen og Camilla Draiby. Derudover er en stribe af fantastiske tegnere, samt en gruppe af frivillige, der har dedikeret en masse tid til at få Inklusiv sat i verden.

Vi passer på hinanden og på miljøet. Vores produkter er både produceret i Danmark og andre steder i verden, og vi samarbejder kun med virksomheder, med gode arbejdsforhold for deres ansatte. Vi er også fans af økologi og genbrug.

Har du spørgsmål til vores virksomhed eller vores produkter - skriv til os!


inklusivdesign@gmail.com

   

Følg os på Facebook og Instagram for gode historier og tilbud.