INKL er mere end bare en forening; det er en idé og en klar vision om at skabe positive forandringer og reelle løsninger på samfundsudfordringer, som har en indvirkning på os alle.

Foreningen INKL tror på inklusion som nøglen til at skabe muligheder for alle. Vi arbejder målrettet på at tage fat på udfordringer, der fortjener fælles opmærksomhed. Alt for mange unge med kognitive udfordringer, står uden for arbejdsmarkedet og almindelige fællesskaber. – Det er ikke godt for de unge, og det er ikke godt for samfundet. Projekt INKL fokuserer på at skabe meningsfulde beskæftigelsesmuligheder og åbne fællesskaber.

DESIGN by INKL Kernen i vores indsats er DESIGN by INKL, vores kreative designstudio. Her skaber vi produkter, der er mere end blot genstande; de er udtryk for vores filosofi og vores drøm om at skabe inklusion gennem kreativt design.

Mangfoldighed og Aktiviteter INKL er ikke kun DESIGN by INKL. Vores arbejde spænder bredt. Ud over vores designstudio drømmer vi om at engagere os i en række aktiviteter og initiativer. Vi har planer om at organisere arrangementer, workshops og samarbejde med forskellige partnere for at fremme inklusion og kreativitet.

Økonomisk og Social Bundlinje Vi ser virksomhed på en ny måde. For INKL handler det ikke kun om økonomisk succes, men også om den sociale bundlinje. Vi er drevet af en vision. I INKL investerer vi tid i mennesker med kognitive udfordringer ved at inkludere dem i fællesskabet og i arbejdet. Det tror vi, der er fremtid i. 

 

   Følg os på Facebook og Instagram for gode historier